NaslovImePosaoGradVrstaTelefonEmail
Kurir/dostavljač Perfect lux doo Transport, nabavka i logistika
Beograd
Nudim posao - Kontakt

 
Oglas postavljen: 27-12-2021
Trajanje : 60 dana
AKTIVAN
Posao kurira-dostavljača može da obavlja svaka osoba koja poseduje sopstveno vozilo (bicikl, motor ili auto) i pametni telefon.

Posao kurira je zanimljiv, svaki dan je drugačiji, kroz ovaj posao upoznaćete mnogo ljudi bićete u kontaktu sa interesantnim momcima i devojkama takođe upućeni ste u sva dešavanja koja se odvijaju kroz Vaš grad.

PERFECT LUX DOO je kurirska služba koja može da Vas zaposli na 3 najbolje platforme za dostavu. (WOLT, GLOVO, CARGO BUTLER).

Na ovim platformama se voze hrana i paketi, uslovi za rad su najbolji i najplaćeniji trenutno u Srbiji u sektoru dostave.

Zapošljavanje na teritoriji Beograda i Novog Sada.

Zarada na ovim platformama zavisi od učinka vozača (ukoliko kurir provede više vremena na platformi više novca će zaraditi)

Novac koji se zarađuje na ovim platformama je u rasponu od 40.000-180.000 din na mesečnom nivou.

Mogućnost rqda na više platformi.

Isplate za sve zaposlene su na 15 dana.

Prednost ovog posla je što ne postoji radno vreme, ne postoji neko iznad Vas, sami se organizujete i samo od Vas zavisi visina vašeg prihoda.

Za ovaj posao nije potrebno iskustvo, mi smo u potrazi za sposobnim i vrednim ljudima koji su spremni da se upuste u nove izazove!

Svako ko želi da se prijavi može popuniti prijavu na našem sajtu www.perfectlux.rs, a neko iz našeg tima će Vas kontaktirati u roku od 24h za dalje instrukcije.

Web Sajt

Slični oglasi, oblast:
Transport, nabavka i logistika

Nema sličnih oglasa.

Zaposlimo Srbiju -- Početna